installatie en advies

 

energiebesparing  warmte/water/lucht

VUURVOGEL

Ventilatie hoeft niet ingewikkeld of onaangenaam te zijn.

De essentie van ventilatie is dat iemand berekent voor uw woning wat noodzakelijk is. Standaardoplossingen zijn uit den boze omdat lucht nu eenmaal geluid maakt of storend is wanneer de snelheid te hoog is. In bijna alle gevallen van probleemsituaties kunnen we de ventilatie terugbrengen tot zijn ware opdracht: geruisloos verste lucht laten binnenstromen zodat de woning een gezonde leefomgeving is.

 

Voor bestaande woningen: afzuigen natte woonzone

Wie de badkamer of keuken uitrust met een (de)centrale ventilator zorgt dat alle vochtige lucht uit de woning wordt afgezogen. Vaak is dit de essentie van een woning die niet luchtdicht is. Soms treden er specifieke problemen op die dan moeten onderzocht worden vooraleer oplossingen worden aangeboden. In bijna 95% van de gevallen gaat het om condensatieproblemen of vochtophoping in de woning. Bel ons voor een afspraak en wij komen u graag adviseren.

 

Voor nieuwe woningen: balansventilatie of slimme ventilatie

Wie nu start van nul zorgt best voor een centraal ventilatiesysteem waarbij alle natte zones worden afgezogen en alle droge zones nieuwe verse lucht krijgen. Wij ontwerpen samen met uw architect op maat de juiste toepassing!

Het geheim van goede ventilatie = berekening op maat !

VENTILATIE

ARKITEKT

1176561857b918341f0955

Met dit toestel kan je al heel ver raken voor bestaande woningen. Discreet, zuinig en vooral onopvallend weggewerkt kan het op een intelligente wijze lucht verversen in de woning. (klik op de foto)

Dit toestel, de RENOVENT excellent van Brink biedt heel wat mogelijkheden in nieuwe woningen. Het zijn krachtige onderhoudsvriendelijke toestellen die zelfs met een pollenfilter kunnen uitgerust worden. (klik op de foto)

Renovent Excellent

BLOG

MIJN BLOGBERICHTEN 0497/ 92 19 59 version Fr